Odds

Så här gör du för att jämföra odds hos olika spelbolag

Det finns flera hundratusentals människor som dagligen bettar på nätet, samt spelare som enbart satsar då och då när det pågår särskilda turneringar eller matcher. När det gäller oddsspel är det ett spel där du själv har chans att påverka dina egna vinstchanser. Då är det givetvis väldigt viktigt att vara påläst om odds och hur det fungerar samt sporten i fråga som du vill satsa på.

Använd dig utav jämförelsesajter

Spelbolag erbjuder olika odds, i vissa fall köps de in men det kan även vara så att spelbolag sätter oddsen själva. Därför varierar oddsen mycket beroende på vilken sajt du väljer att betta på. Givetvis vill du ha det bästa möjliga oddset och istället för att kolla runt på alla bettingsidor så kan du smidigt använda dig utav en jämförelsesajt. Detta är alltså en sajt som samlar och listar alla spelbolag samt deras odds. Det gör att du får en snabb översikt som gör det enkelt för dig att hitta det spelbolag som erbjuder de allra bästa oddsen för den match som du vill betta på. Att använda sig utav en jämförelsesajt är betydligt mycket mer fördelaktigt och smidigare än att själv klicka sig in hos spelbolag och jämföra oddsen på det viset. På sajter som Odds.nu får du dessutom nyttiga och intressanta speltips på olika matcher.

Olika typer av odds

Du kan välja mellan vanlig odds samt live odds. Skillnaden är att du med live odds kan lägga satsningar allt eftersom matchen är pågående. Du behöver alltså inte betta innan matchen har börjat som man gör med vanlig odds. Live odds ökar spänningen och oddsen kan förändras på en sekund beroende på resultat och händelser som inträffar under matchens gång. Tidigare var det bara möjligt att satsa på huruvida resultatet i en match skulle bli, alltså vilket lag som skulle förlora och vinna eller om det skulle bli oavgjort. Numera kan du göra satsningar på massvis av händelser så som vilken spelare som kommer göra flest mål under matchen eller vem som kommer få rött kort. Du kan såklart fortfarande även göra de klassiska satsningar på vilket lag som kommer förlora respektive vinna.

Spela på odds

Hur du gör för att spela på odds är enkelt, du väljer helt enkelt ett spelbolag där du sedan skapar dig ett spelkonto. Då kan du behöva fylla i personliga uppgifter och liknande. Sedan när du har registrerat dig så klickar du dig vidare till sektionen för odds. Då får du en översikt vilka matcher samt sporter som finns tillgängliga. I vissa fall erbjuds även live odds och då kan detta vara en separat kategori. Sedan gör du helt enkelt din satsning och håller tummarna för att resultatet blir så som du har tippat.