Boxershorts och andra intima underkläder

Boxershorts är i grunden kalsonger som vanligtvis bärs av män. Boxershorts bärs först av Rocky-stjärnor på 1930-talet och började sedan populariseras av killarna i Hollywood-studiorna som använde dem för reklam och för att marknadsföra vissa produkter. Dessa dagar har boxare blivit ganska trendiga och mest populära bland killarna, både tonåringar och vuxna. Boxare, även om de huvudsakligen bärs av män, bärs också av kvinnor och boxare kan ses i vissa modetidningar.

Boxershorts är en av de äldsta underkläder som finns på marknaden idag, men de har inte tappat sin popularitet. Män föredrar boxershorts, eftersom denna typ av underkläder är mycket bekväm, särskilt för bäraren. De är vanligtvis gjorda av nylon, vilket är mycket lätt och flexibelt. Det gör dem väldigt lätta att ta på och ta av, så män med en mycket aktiv livsstil kan lätt bära dem.

Jämfört med sina äldre motsvarigheter är stammarna mer löst passande och bärs vanligtvis mer av praktiska skäl. Koffertar är ofta ihop med jeans eller khakier och kan antingen bäras med skor eller barfota. Boxershorts bärs däremot ofta under sportevenemang eller barfota. Trunks är också kända för att vara mer fashionabla jämfört med boxershorts. Och eftersom män nu ofta ses i dem när de arbetar har det blivit ännu lättare att hitta koffertar än tidigare.

Boxershorts görs med två olika material; Lycra, som är ett slags spandexliknande material och bomull. Båda dessa tyger är stretchiga men ändå flexibla, vilket gör den perfekt att bära under arbetet, eftersom den inte binder upp eller glider. Boxershorts är å andra sidan mestadels av bomull eftersom den kan sträcka sig upp till kalvslängden, vilket gör det lättare att stoppa in dina byxben. Men antag inte att alla boxare är gjorda av samma material. Vissa har spandex blandat med bomullen för att ge den en slankare och mjukare känsla.

Även om de flesta använder boxershorts som underkläder som du väljer för atletiska evenemang, är det fortfarande okej att ha på sig dambyxor, speciellt om du vill se ut och må bra. Så länge du inte är engagerad i att vara gravid eller amma kan du bära någon form av underkläder du vill. Du kan fortfarande bära din favorit topp, inklusive den sexiga du bär så ofta när du går ut med dina vänner. Eller så kan du bara ha pålitliga bomullsunderkläder som du tycker är alltid bekväma och är idealiska för dagligt bruk.

För att uppnå bästa utseende, struktur och passform, när du köper dina boxershorts eller något annat intimt underkläder, bör du först bestämma vad ditt syfte är. Vill du ha något som kan bäras när du går till kontoret? Eller kanske du letar efter något att ha på dig när du tar en trevlig romantisk kväll med din partner. Oavsett anledning till att du bär underkläder, bör du veta att rätt material och rätt passform är väsentliga. Om du försöker spara på någonting blir resultatet vad du inte vill.